Woningen


VERKOOP


Bij de verkoop van uw woning zijn enkele zaken bepalend om het hoogste rendement te krijgen en uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Stegenga Makelaars is gespecialiseerd om u daarbij te helpen. Dat begint bij het vaststellen van de vraagprijs. Een belangrijk aspect, want te veel vragen leidt vaak tot vertraging en te weinig vragen betekent dat u er niet uit haalt wat er in zit. 

Daarnaast zorgt Stegenga Makelaars er voor dat uw woning goed in beeld komt. Via advertenties, onze eigen website, de Funda site, onze etalages en natuurlijk ons uitgebreide netwerk. De adviseurs van Stegenga Makelaars adviseren u ook hoe u uw woning zo goed mogelijk kunt presenteren voor een bezichtiging. Het blijkt namelijk dat dit enorm kan helpen. Tijdens de bezichtigingen zijn wij aanwezig om het gesprek in goede banen te leiden en wanneer we de koper hebben gevonden voor uw woning, zorgen wij er natuurlijk voor dat alles tot in de puntjes op papier komt.


AANKOOP

Bij het kopen van een woning staan bij ons uw wensen centraal. Waar wilt u wonen? Welke eisen stelt u ten aanzien van uw nieuwe woning? Welk budget heeft u? Kortom allemaal belangrijke aspecten wat de uitgangspunten voor ons worden. Daarna zorgen wij er voor dat we alles voor u regelen. Wij gaan voor u zoeken binnen onze uitgebreide mogelijkheden, we leggen de contacten en maken voor u de afspraken. Samen met u bekijken we de geselecteerde woningen en meestal voeren wij de onderhandelingen voor u uit. Hebben we samen uw nieuwe woning gevonden, dan zorgen wij ervoor dat alles goed wordt geregeld. Tot en met de overdracht bij de notaris. Zoekt u een andere woning? Wij kunnen u daarbij helpen. Van A tot Z